Kirin Sushi Stop madspild

Stop madspild

  • Kirin Sushi Dankort
  • Kirin Sushi Master card
  • Kirin Sushi Visa card
  • Kirin Sushi Mobile pay
  • Kirin Sushi Mobile pay ...
Kirin Sushi Anmeldelser
Kirin Sushi Anmeldelser
(5)
Madoplevelser
Kirin Sushi Madoplevelser Anmeldelser
Kirin Sushi Madoplevelser Anmeldelser
(5)
Service
Kirin Sushi Service Anmeldelser
Kirin Sushi Service Anmeldelser
(5)
Værdi for pengene
Kirin Sushi Værdi for pengene Anmeldelser
Kirin Sushi Værdi for pengene Anmeldelser
(5)
5.0

Marianne 24 05 2019Var midt skeptisk for mit første besøg pga nogen af de kommentarer herinde. Men har Absolut intet at udsætte. Havde lidt tid til at snakke inden vi blev serviceret men ikke overdrevet lang ventetid. Rigtig dejlig og smilende service og frisk og veltillavet sushi. Vi ses igen!
4.0

Snehvide 22 03 2019Betjeningen er ikke optimalt
4.0

Bettina Lund 05 11 2018Stedet er godt og maden er RIGTIG god. Men servicen var ikke så god, da alt tog rigtig lang tid. Der var kun 2 personer til at servicer alle gæsterne. Jeres booking system virker heller ikke, selvom jeg fik bekræftelse på at jeg havde en booking, så kendt de ikke noget til det da vi kom. Heldigvis var der plads alligevel.
3.0

Erika 06 04 2019Service var dårligt i mindst på fredage, vi har bestilt bord kl 17:30 og gik ud kl 19:30: man betaler for ad libitum menu men service er mega langsom da man kan ikke nå at ordre fra menu mere end 2 gange. Det tog mere end en time for at de kunne aflevere vores anden rund af sushi (8stk) for 2 mennesker. Vi anbefaler stedet kun hvis de skal spise ud på en hver dag men ikke weekends. En gangs dårlige oplevelse kan gøre at de gode forsvinder.

Vis flere anmeldelser

Hvordan var dit besøg ?

Fortæl andre om det

Andre restauranter i nærheden

Vent venligst ...