Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af FORNO A LEGNA

FORNO A LEGNA
Falkoner alle 42, Frederiksberg 2000
Lukket Åbent fre. fra 11:00 til 22:00
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser
(8)
Madoplevelser
FORNO A LEGNA Madoplevelser Anmeldelser
FORNO A LEGNA Madoplevelser Anmeldelser
(1)
Service
FORNO A LEGNA Service Anmeldelser
FORNO A LEGNA Service Anmeldelser
(1)
Værdi for pengene
FORNO A LEGNA Værdi for pengene Anmeldelser
FORNO A LEGNA Værdi for pengene Anmeldelser
(1)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

nra
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

nra

15 Jul 2018
lækker autentisk pizza
Michael A.
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

Michael A.

20 Dec 2017
Bedste pizza på Frederiksberg og bedste pizza til prisen i prisen i københavnsområdet. Klart ventetiden værd.
Michael Simonsen
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

Michael Simonsen

11 Jul 2017
Jo jo lidt ventetid, men værd at vente på. 4 stk super pizza 4 øl og sodavand for under 350 kr. Det fåes ikke bedre.
TriTri
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

TriTri

09 Aug 2016
Vero Italiani Pizze - Eller som sagt på godt dansk, Mere Italiensk findes det ikke, og det er både turen og ventetiden værd, for deres pizza er blandt de bedste der fås i København & Frederiksberg! Ciao A Presto
Chris
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

Chris

12 Jun 2016
De bedste.
Kenneth S
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

Kenneth S

26 Jan 2017
Gode pizzaer og rimelige priser. Dog er kvaliteten og servicen nedadgående. Der er ofte meget lange ventetider på over 40 min. for en enkel pizza.
Sebastian
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

Sebastian

04 Dec 2016
Rigtig god pizza! Muligvis en af de bedste man overhovedet kan få i København. Dog er kvaliteten dalende, lang ventetid, til tider ubehagelig betjening, og sommetider bliver telefon slet ikke taget.
Mikkel
FORNO A LEGNA Anmeldelser
FORNO A LEGNA Anmeldelser

Mikkel

14 Jan 2019
Bevares de laver fantastiske pizzaer men de har en meget arrogant tilgang til deres kunder, sikkert pga. deres succes. Har bestilt pizza ved dem 5-6 gange og hver gang har jeg måtte vente op i mod 30min i butikken før jeg fik mine pizzaer Virkelig skuffende. De burde hellere sige den tid det tager at få pizza end at man gang på gang skal vente i butikken på maden. Er færdig med at handle hos dem😕