Kebab King Stop madspild

Stop madspild

  • Kebab King Dankort
  • Kebab King Master card
  • Kebab King Visa card
  • Kebab King Mobile pay
  • Kebab King Mobile pay ...
Kebab King Anmeldelser
Kebab King Anmeldelser
(5)
Madoplevelser
Kebab King Madoplevelser Anmeldelser
Kebab King Madoplevelser Anmeldelser
(5)
Service
Kebab King Service Anmeldelser
Kebab King Service Anmeldelser
(5)
Værdi for pengene
Kebab King Værdi for pengene Anmeldelser
Kebab King Værdi for pengene Anmeldelser
(5)
5.0

Søren 20 01 2020Jeg har spist her mange gange over flere år og det er klart det bedste sted i nærheden af Hedeparken/ Magleparken hvor jeg bor. Deres kebab har lige fået et step op, synes jeg. Den er kommet meget nær en yaprak, som er en tyndskåret okse-kebab med fantastisk krydderi. Betjeningen er uovertruffen, da de gerne lytter til ens ønsker og er hurtige til at modtage deres kunder. Prisen er relativ lav, når man tager kvalitet og kvantitet i betragtning. Det under mig at de har fået et lavt antal af stjerner fra anmeldere her på siden, end rimelig ros samtidigt, men læser man anmeldelser lavet af Google brugere, så ser det dog også meget mere positivt ud - man må huske at 5 anmeldelser alene, ikke giver et særlig godt billede.
4.0

flemming andersen 20 11 2019feks spyd på kul grill med bulgur og salat og brød ,eller kylling kebab ret eller hjemmelavet pita brød menu ,store potioner til små priser smager godt.. lille pænt og rent sted .og god service
2.0

Charlotte 10 10 2019Ikke en klassisk kebab restaurant, men et sted, hvor de laver rigtig gode retter med spyd stegt på en rigtig kulgrill. Det kan smages. Og så kan man vælge bulgur eller ris i stedet for de allesteds nærværende pommes fritter. Hvis man står og mangler en gang aftensmad og ikke gider burger eller pizza, kan stedet absolut anbefales.
2.0

Lisbeth 24 09 2019Jeg var forbi jeres resterende idag, så i havde cig kofte. Købte 2 pakker, men ja dette var sku en lidt tam oplevelse. At kalde det cig kofte er vist lidt en overdrivelse. Jo jo smagen var der da, men så sandelig også en kedelig smag af vand og slet ikke æltet på nogen måde. Da jeg tog den første op faldt den fra hinanden. Øv det var godt nok ikke de 60 kr værd.

Vis flere anmeldelser

Hvordan var dit besøg ?

Fortæl andre om det

Andre restauranter i nærheden