Pizzeria Bella Milano Stop madspild

Stop madspild

  • Pizzeria Bella Milano Dankort
  • Pizzeria Bella Milano Master card
  • Pizzeria Bella Milano Visa card
  • Pizzeria Bella Milano Mobile pay
  • Pizzeria Bella Milano Mobile pay ...
Pizzeria Bella Milano Anmeldelser
Pizzeria Bella Milano Anmeldelser
(3)
Madoplevelser
Pizzeria Bella Milano Madoplevelser Anmeldelser
Pizzeria Bella Milano Madoplevelser Anmeldelser
(3)
Service
Pizzeria Bella Milano Service Anmeldelser
Pizzeria Bella Milano Service Anmeldelser
(3)
Værdi for pengene
Pizzeria Bella Milano Værdi for pengene Anmeldelser
Pizzeria Bella Milano Værdi for pengene Anmeldelser
(3)
4.0

Benni Nielsen 24 06 2020I modsætning til en anden anmeldelse her.på siden, kan jeg blot sige tak for god mad, betjening og personlig service igennem de mange år jeg har været kunde der. Uanset om det har været leveringer til min adresse, spisning dvs enkeltvis eller selskaber. Alt har altid været af høj kvalitet. og serveret med et smil. Havde det ikke været tilfældet havde min familie og jeg ikke vendt tilbage år efter år!!! ????
3.0

Felix 27 07 2020Har prøvet Bella Milano flere gang altid god mad og god service synes jeg .. alt er næsten hjemme lavet brød durum pitabrød burger osv har prøvet alt..
1.0

Anne-Marie 12 02 2020Sjældent har jeg oplevet værre kundeservice. Jeg tog ind på pizzeriaet med min far, som er lettere dement og ikke glad for at komme ud blandt andre mennesker. Vi står oppe i baren for at bestille mad og drikke. Min far siger til mig, at han gerne vil have en mørk øl. Tjeneren kigger på ham og spørger hvad han vil have. “En Classic”, svarer min far. Her kigger tjeneren på mig og spørger arrogant “Kan han ikke sige noget eller hvad?”. Jeg fortæller, at “han” allerede har svaret...men havde virkelig lyst til at fortælle, at hans måde at tiltale min far på er under al kritik! Maden er som alt andet dårlig fast Food - No more, No les. Efterfølgende ringede jeg til pizzeriaet for at fortælle mening om deres kundeservice. Jeg blev noget chokeret over at høre deres søforklaringer med, at de ikke kunne se på min far, at han er syg...som om det gør det gør en forskel. Så hvis man er tul middelmådig mad og arrogant service, et Bella Milano et oplagt sted.

Vis flere anmeldelser

Hvordan var dit besøg ?

Fortæl andre om det

Andre restauranter i nærheden

Vent venligst ...