Anmeldelser af Restaurant Magi Sushi

Restaurant Magi Sushi
Frederikssundsvej 331, Brønshøj 2700
Lukket Åbent lør. fra 12:00 til 22:00
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
(16)
Madoplevelser
Restaurant Magi Sushi Madoplevelser Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Madoplevelser Anmeldelser
(11)
Service
Restaurant Magi Sushi Service Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Service Anmeldelser
(11)
Værdi for pengene
Restaurant Magi Sushi Værdi for pengene Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Værdi for pengene Anmeldelser
(11)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Anders
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Anders

24 Juni 2019
Normalt er jeg ikke sushi men det har magi vendt om på. Meget varieret udvalg
Ivan
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Ivan

02 Maj 2019
Fås Ikke bedre til prisen
wawra
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

wawra

17 Januar 2019
Nu har jeg efterhånden slæbt de fleste af mine venner til Magi Sushi og det har aldrig været en skuffelse: de holder et højt niveau af lækker, frisk Sushi !
Ali Reza Tajeddin
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Ali Reza Tajeddin

14 December 2018
God og frisk sushi samt god personale
Dennis
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Dennis

09 December 2018
Virkelig meget for pengene og virkelig veltilavet
Rui
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Rui

05 November 2018
Good quality and quick service
Youssef
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Youssef

03 Oktober 2018
Water cost 18 kr per person. Just writing this because it is not written on the menue. Good food though.
Camilla
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Camilla

31 August 2018
Jeg havde inviteret hele familien til fødselsdagssushi ad libitum, og det var en kæmpesucces. Maden var fremragende, betjeningen venlig og imødekommende, og omgivelserne behagelige. Vi spiste superlækre sticks og frisklavet sushi og fik dejlig, japansk øl; det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer! Vh. Camilla
Elizabeth
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Elizabeth

19 August 2018
Super lækker frisk sushi og rigtig god betjening
Jeanett Og Gitte
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Jeanett Og Gitte

13 Juli 2018
Magi Sushi Mig og min veninde var der at spise var virkelig en god oplevelse da vi kom indenfor der mødte vi en meget positiv tjener der var åben flittig og meget imødekommende. vi satte os udenfor og nød mad fra hele menukortet og vi var fuldt ud tilfredse og kalder det nu vores favorit sted med Sushi og sticks - friskt og dejligt uhmmm siger vi bare :)
Mille
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Mille

20 April 2017
Helt sikkert alle pengene hver! Der er skønt at kunne forkæle sig selv med en masse god mad fra La Belind. Det var helt sikkert ikke sidste gang jeg bestilte derfra.
Allan
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Allan

08 Februar 2019
Masser af mad og god mad
Marie
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Marie

08 Oktober 2018
Fejrede familiefødselsdag på restauranten for både børn og voksne. Super god oplevelse .. dejlig mad til mere end rimelig pris! Kan varmt anbefales.
Børge
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Børge

07 Maj 2017
Good
Barbara
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Barbara

13 December 2018
Virkelig kedelig sted , uden musik , kold og dyst
Kristine Tange
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser
Restaurant Magi Sushi Anmeldelser

Kristine Tange

16 August 2019
Denne aften fik min datter og hendes veninde lov til at spise sammen på Magi Sushi. De kom hjem og var begge meget kede af det. Efter jeg havde hørt hvad de havde oplevet ringede jeg op til restauranten. Jeg opgav mit navn og bad om at tale med bestyreren eller ansvarshavende, da jeg gerne ville have opklaret, om det virkelig kunne passe hvad pigerne fortalte mig. Vedkommende jeg fik i røret ville hverken fortælle sit navn eller kommentere om vedkommende var ansvarlig for restauranten. Kort fortalt oplevede pigerne en tjener der talte meget grimt til dem, da de ved en fejl fik krydset af ved forkert vare (2x espresso). Det undrer mig også, at der blev trukket 50 kr. for isvand, hvilket vedkommende i telefonen sagde, at det gælder for alle kunder. Ærgerligt at jeg ikke kunne få en fornuftig samtale med restauranten.