Anmeldelser af Det Lille Pizzahus Kastrup

Det Lille Pizzahus
Saltværksvej 78, Kastrup 2770
Lukket Åbent lør. fra 12:00 til 22:00
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
(11)
Madoplevelser
Det Lille Pizzahus Madoplevelser Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Madoplevelser Anmeldelser
Service
Det Lille Pizzahus Service Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Service Anmeldelser
Værdi for pengene
Det Lille Pizzahus Værdi for pengene Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Værdi for pengene Anmeldelser

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Sly
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Sly

25 December 2020
Amagers bedste pizzaer. Without a dougth!

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Villiam
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Villiam

03 August 2020
Fantastisk

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Thomas Madsen
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Thomas Madsen

21 Februar 2019
Gode pizzaer rimlige priser

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Mikkel
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Mikkel

05 Juni 2017
Super lækre pizzaer med lækker sprød bund! Deres pizza sandwich er også super gode. Kan stærkt anbefale en pizza sandwich med kebab og lidt hvidløgsdressing og lidt chili!

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Thomas
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Thomas

16 Marts 2017
Dejlige Pizzaer - sprød bund dejlig ost Er et af de bedste steder i hele København Høflig betjening og altid rent og pænt

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Ole Jensen
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Ole Jensen

02 September 2019
Når man skal bestille en pizza med salat så for man ikke salat på pizzaen med mindre man giver ekstra penge d.v.s 10 kr. Samtidigt koster en bær chili 7 kr! Det altså alt for dårligt. Alle steder koster en bær chili 5 kr. De tager næsten det dobbelte. Når man står inde i deres butik og vil vente så snakker de ikke med kunderne med mindre man først begynder med at snakke. Men madoplevelsen er go nok.

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

John
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

John

11 September 2017
Super underligt at man ikke putter tomater/agurker på en salatpizza som obligatorisk. Næ nej - vil du have ekstra, koster det 10 kroner pr. del oveni. Ydermere er det super dårligt, hvis jeg bestiller 2xpizza-sandwich og beder om at den ene skal være uden ost - men den anden gerne må være med ekstra ost - at man tager 10 kroner oveni for ekstra ost. Hvad med at putte det ost fra den UDEN, over i den anden med EKSTRA. - Sådan bevarer man kundepleje. 3 stjerner, fordi maden faktisk smager godt. Service-niveauet får minus 2 stjerner.

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Monty
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Monty

21 Maj 2017
Frokost-tilbud gælder åbenbart ikke om søndagen selvom det ikke er skiltet hverken her eller i forretningen.

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Ad
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Ad

21 December 2016
Det er da for dårligt at jeg bestiller en salat og så kommer i dressing på selvom jeg siger at der ikk skal og så er salaten for gammel

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Mette
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Mette

26 September 2020
Indbagt pizza med skinke og champignon. Aldrig har jeg set så dårlig en indbagt pizza før. Og de andre pizzabunde var så sprøde at det bare var helt hårdt. Virkelig skidt mad

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Susana
Det Lille Pizzahus Anmeldelser
Det Lille Pizzahus Anmeldelser

Susana

21 Juni 2020
Dårlig mad og dårlig service

Svar fra Det Lille Pizzahus

01 Januar 1970

Vent venligst ...