Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser Chilli Kebab House

Tyrkisk Burger Grillmad Kødretter Kebab

Skomagergade 48, ST, Roskilde 4000

Udbringning :

Lukket Åbent fre. fra 11:00 til 20:00

11 Anmeldelser

Skriv din anmeldelse


Upload billeder af maden og restauranten
Upload billeder >>

Seneste anmeldelser

Magnus

29 Apr 2018

Magnus

Altid god mad, betjening og massere af lækre hjemmelavede chili sauce.

René

08 Apr 2018

René

Byers bedste. Service og kvalitet er på det højeste.

Jack Henriksen

21 Jan 2018

Jack Henriksen

Danmarks bedste kebab, det smager bare det bedre end nogen andre steder, friske råvarer og rigtig god service. Særligt hans hjemmelavet chili-paste!

Sophie eriksen

14 Jan 2018

Sophie eriksen

God falafel og good chili dressing .Det smager rigtigt godt og Det er ikke min sidste besøg mvh Sophie

Maja østergaard

14 Jan 2018

Maja østergaard

Meget god kebab og jeg syndes at det er den bedste kabab i byen og normal kan jeg ikke lide kebab men chili kebabhus kebab er meget god og råverene er friske 😊😊

Muhammed yasım

14 Jan 2018

Muhammed yasım

Byens bedste Kebab og dem bedste indısk chılı

Casper kruse

05 Dec 2017

Casper kruse

Byens bedste Kyllinge Durum! For ikke at tale om den hj lavede chili. God service

Jeppe Valentin

28 Nov 2017

Jeppe Valentin

Bedste sted at få kebab i Roskilde. Kæmpe fan af alle deres chili'er.

Christian

12 Sep 2017

Christian

Super lækker hjemmelavet pita. Både kødets smag og den hjemmelavede habenero chili er bedre end de fleste i 4000.

Anders

08 Sep 2017

Anders

Det foretrukne sted hvis du er træt af den jævne kebab oplevelser som ellers hersker i Roskilde. Lækker tilberedning, friske råvare og høflig betjening. Fantastisk chili som ikke fås tilsvarende i byen.

Josef Chalak Kader

10 Jan 2018

Josef Chalak Kader

maden er fint nok, men ejeren er ret nærig med grøntsagerne. kunne godt have sat lidt mere kød i.

Andre restauranter i nærheden