Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af Chilli Kebab House

Chilli Kebab House
Skomagergade 48, ST, Roskilde 4000
Åbent Åbent fra kl 11:00 til 20:00
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser
(13)
Madoplevelser
Chilli Kebab House Madoplevelser Anmeldelser
Chilli Kebab House Madoplevelser Anmeldelser
(0)
Service
Chilli Kebab House Service Anmeldelser
Chilli Kebab House Service Anmeldelser
(0)
Værdi for pengene
Chilli Kebab House Værdi for pengene Anmeldelser
Chilli Kebab House Værdi for pengene Anmeldelser
(0)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Simon
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Simon

08 Sep 2018
Fantastisk sted, deres chilier, hommus, fladbrød og kød er det bedste jeg nogensinde har smagt. Betjeningen er altid i top. Jeg er stamkunde og kommer gerne forbi flere gange om måneden :)
Louise
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Louise

26 Aug 2018
Verdens bedste hjemmelavede falafelpitabrød med hjemmelavet humus og chili. Det smager SÅ lækkert og betjeningen er i top. Så søde jeg er ny stamkunde <3
Michelle Fingeret
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Michelle Fingeret

21 Jul 2018
Bedste Kebab !! I Roskilde by ! Selvom man er fra København , og besøger Roskilde så tager jeg næsten altid forbi . Bedste betjening og den vildeste hummus chili & alle de andre chilier ✌️
Magnus
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Magnus

29 Apr 2018
Altid god mad, betjening og massere af lækre hjemmelavede chili sauce.
René
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

René

08 Apr 2018
Byers bedste. Service og kvalitet er på det højeste.
Jack Henriksen
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Jack Henriksen

21 Jan 2018
Danmarks bedste kebab, det smager bare det bedre end nogen andre steder, friske råvarer og rigtig god service. Særligt hans hjemmelavet chili-paste!
Sophie eriksen
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Sophie eriksen

14 Jan 2018
God falafel og good chili dressing .Det smager rigtigt godt og Det er ikke min sidste besøg mvh Sophie
Maja østergaard
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Maja østergaard

14 Jan 2018
Meget god kebab og jeg syndes at det er den bedste kabab i byen og normal kan jeg ikke lide kebab men chili kebabhus kebab er meget god og råverene er friske 😊😊
Muhammed yasım
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Muhammed yasım

14 Jan 2018
Byens bedste Kebab og dem bedste indısk chılı
Casper kruse
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Casper kruse

05 Dec 2017
Byens bedste Kyllinge Durum! For ikke at tale om den hj lavede chili. God service
Jeppe Valentin
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Jeppe Valentin

28 Nov 2017
Bedste sted at få kebab i Roskilde. Kæmpe fan af alle deres chili'er.
Christian
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Christian

12 Sep 2017
Super lækker hjemmelavet pita. Både kødets smag og den hjemmelavede habenero chili er bedre end de fleste i 4000.
Anders
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Anders

08 Sep 2017
Det foretrukne sted hvis du er træt af den jævne kebab oplevelser som ellers hersker i Roskilde. Lækker tilberedning, friske råvare og høflig betjening. Fantastisk chili som ikke fås tilsvarende i byen.
Josef Chalak Kader
Chilli Kebab House Anmeldelser
Chilli Kebab House Anmeldelser

Josef Chalak Kader

10 Jan 2018
maden er fint nok, men ejeren er ret nærig med grøntsagerne. kunne godt have sat lidt mere kød i.