Anmeldelser af Restaurant Tempus

Restaurant Tempus
Torvet 17, Maribo 4930
Lukket Åbent fre. fra 17:00 til 21:00
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser
(23)
Madoplevelser
Restaurant Tempus Madoplevelser Anmeldelser
Restaurant Tempus Madoplevelser Anmeldelser
(23)
Service
Restaurant Tempus Service Anmeldelser
Restaurant Tempus Service Anmeldelser
(23)
Værdi for pengene
Restaurant Tempus Værdi for pengene Anmeldelser
Restaurant Tempus Værdi for pengene Anmeldelser
(23)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Frank Mølgaard
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Frank Mølgaard

04 September 2020
Værdi for pengene, dog skulle det overvejes med skilte på retterne så man ved hvad det er, og så måske en slags dessert mere så der var valgmulighed

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Marion
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Marion

26 August 2020
Maden smagte virkelig godt, restauranten hyggelig, søde personale. Jeg kommer gerne igen

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Claus C
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Claus C

04 August 2020
Få MEN særdeles veltilberedte og godt sammensatte retter. Konceptet med all-in-inclusive med mad- & drikkel-buffet er virkelig godt - og til en meget fornuftig pris :-) Meget serviceminded personale og i øvrigt et godt miljø/lokaler. Så det er ikke sidste gang vi er på Tempus i Maribo.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Birthe Petersen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Birthe Petersen

02 August 2020
Det er en ualmindelig lækker buffet, der serveres hos restaurant Tempus. Alle retter er lækkert tilberedt, og smagene er unikke. Vinene er rigtig gode. Det er et besøg værd.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Der var hvad der skulle være. Lækkert og godt. God modtagelse af personalet. Godt og lækkert og jo reelt billigt

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Henrik
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Henrik

28 Juli 2020
Der skal ikke meget til før denne restaurant vil få 5 stjerner af mig, lidt mere salat ville være fint. Fremhæves skal kødet som var meget mørt og de ny opgravede kartofler som var super dejlige. Der var desværre kun en dessert tilbage da vi var der, men det var en dejlig oplevelse generelt.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Ebbe Hansen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Ebbe Hansen

15 Juli 2020
Vi fik straks anvist et bord og kunne tage det, vi ville drikke til maden. Maden var anrettet i små portioner og blev løbende fyldt op. Det var meget velsmagende og lækkert. Desserten kunne vi tage i køleskabet, og i automaten kunne vi tage den form for kaffe, vi havde lyst til. Det hele foregik stille og roligt, og servicen var i top. Vi kan godt anbefale dette. Med venlig hilsen Ebbe Hansen

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Tina
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Tina

04 Juli 2020
Dejlige moderne omgivelser med rolig hjemlig hygge, hvor kokken (indehaveren) er tilstede og meget nærværende. Maden kan vi ikke sætte en finger på - lækker tilberedt buffet og vinene passede perfekt til. Alt ad libitum. Skøn oplevelse - vi kom to dage i træk som turister.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Lina
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Lina

24 Juni 2020
Mange tak for mad. Virkelig et godt koncept. ????????

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Tom Jacobs
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Tom Jacobs

22 Februar 2020
Great place Restaurant Tempus for having some local Danish food. We had a reservation and our table was ready when we arrived. I noticed that most of the tables were booked. The staff was very lively and attentive. Our food was served quite fast and it was very delicious food .The place itself seems very traditional and food is served in good portions.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Jan Sørensen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Jan Sørensen

02 September 2020
I forbindelse med, at jeg skulle overnatte en nat i Maribo, havde jeg fundet frem til Restaurant Tempus, og jeg synes, konceptet lød som en god ide, så jeg bookede et bord. Jeg blev taget godt imod, og fik forklaret, at alt er selvbetjening, også aflevering af brugt service. Jeg kan se, nogle har beklaget sig over dette i en anmeldelse, men jeg synes ikke, det er et problem ligge at sætte sine brugte ting på et bord ved siden af buffeten. Selve buffeten var måske ikke så stor, men det skinner igennem, at tingene er lavet ordentlig og med kærlighed. F.eks. var der nogle rigtig gode hakkebøffer, da jeg var der. Der var også flere andre kødretter og salater lavet fra bunden. I selvbetjenings-baren kunne man vælge mellem 2 slags fadøl, vin og flere slags sodavand, og der var også kaffe og lidt dessert. Alt i alt synes jeg, det var en god oplevelse, og jeg kunne sagtens finde på at spise der igen, hvis jeg er i nærheden.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Sanni
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Sanni

24 Juli 2020
En rigtig hyggelig restaurant og med lækkert mad. Super billigt når det er fri mad og drikkelse i 1,5 time. Udvalget af mad var ikke så stort som ventet, men det der var, var rigtig lækkert!

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Ulla Lind
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Ulla Lind

20 Juli 2020
Det er en virkelig super oplevelse og et anderledes koncept. Man kan spise alt det man vil og drikke ad libitum incl. kaffe og dessert. Maden er vel tillavet og betjening venlig og afslappet. Kan kraftig anbefales

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

jette lund
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

jette lund

20 Juli 2020
vi havde en god oplevelse på Tempus. Betjening var venlig og hjælpsom, buffet var let og lækker, der blev fyldt op. hygiejne var helt tilfredsstillende.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Carsten Sørensen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Carsten Sørensen

18 Juli 2020
Tak for dejlig mad og vin

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Ejvind Hansen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Ejvind Hansen

01 Juli 2020
god og rigelig med mad. vinen god. God ide' med all- inklusiv, så ved man hvor dyrt det kan blive. Hyggelig betjening.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Bettina Danielsen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Bettina Danielsen

28 Juni 2020
Vi blev skuffet over udvalget. Heldigt nok kunne vi da lide det der var.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Lars s p
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Lars s p

21 Juni 2020
Dejlig mad og god betjening

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Jannie
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Jannie

17 September 2020
Maden smagte udemærket , men der var for lidt at vælge i mellem til den pris . Vi syntes ikke , at der var noget man kunne kalde en forret . Desværre var persillesovsen alt for tyk. Lokalet var i orden .

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Morten
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Morten

15 Juli 2020
prisen og kvaliteten hænger ikke sammen, er servicen er ringe

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Susanne
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Susanne

15 Juni 2020
Sjusket præsentering af for ringe mad - især på kød siden.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Bente Hansen
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Bente Hansen

04 August 2020
En rigtig god oplevelse lækker mad og tilbehør kan varmt anbefales

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Christina
Restaurant Tempus Anmeldelser
Restaurant Tempus Anmeldelser

Christina

11 Juli 2020
Ringe udvalg af mad. Flødekartofler der ikke var hjemmelavet. Kød der ik var mere af. 1 slags forret - noget koldt sjask. Personalet var søde. Men det er første og sidst gang vi kommer på tempus, det er ikke pengene værd.

Svar fra Restaurant Tempus

01 Januar 1970

Vent venligst ...