Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af CHEUNGS GRILL

CHEUNGS GRILL
Hollænderdybet 22, København S 2300
Åbent Åbent fra kl 14:00 til 22:00
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
(12)
Madoplevelser
CHEUNGS GRILL Madoplevelser Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Madoplevelser Anmeldelser
(6)
Service
CHEUNGS GRILL Service Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Service Anmeldelser
(6)
Værdi for pengene
CHEUNGS GRILL Værdi for pengene Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Værdi for pengene Anmeldelser
(5)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Jeanette Buch andersen
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Jeanette Buch andersen

18 August 2019
Den bedste kinesiske griĺllbar på amager
Manfred
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Manfred

07 Marts 2019
Ja så satte jeg mine ben i forretningen endnu gang... alt var som det plejede, dobbelt bacon cheese, men denne gang med en sød pige under armen. Maden var som altid fantastisk og jeg fik taget min date med hjem, og der var mer end is til dessert! Ding, dong, tusind tak pappa Cheung!
Bob
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Bob

11 Februar 2019
Autentisk grill oplevelse. Jeg vil varmt anbefale venner og familie at kigge forbi dette hyggelige lille sted for at få en lille bid brød ;)
Ivar
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Ivar

07 Januar 2019
TOP DOLLAR DALLAS TEXAS AUTENTISK BURGER OPLEVELSE! Jeg har ledt længe i Københavns gader og stræder, efter en burger der kunne tilfredsstille en burger connoseuir som jeg selv. Jeg kom ind på etablissementet og blev ved disken mødt af en sød dame som tog imod min bestilling - en hjemmelavet dobbelt bacon cheese, enhver med et bar hak i bæltet ved, at det virkelig er et "meal" der rykker! Jeg fik min burger og satte mig ned i det smukt indrettede spise område for at spise. Da burgeren ramte min mund, var det som om englene sang, mine smagsløg dansede squaredance og der sænker sig en himmelsk ro over mig. Jeg var tilbage i Dallas Texas.
Esben Kreta
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Esben Kreta

07 Januar 2019
Det smager himmelsk! Det smager af barndom! JAMIE OLIVER BACK OFF!
Dan
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Dan

23 September 2018
Klasse, klasse, klasse
Poul
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Poul

21 Juli 2018
Absolut bedste kineser grill i DK. Flink betjening, samt billige priser. Maden er helt i top, både Kinesisk og dansk.
Ulrick
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Ulrick

16 Januar 2018
Cheungs er helt klart det bedste spisested i 2300. Jeg tror efterhånden jeg vil gå igennem ild og vand for den rare dame bag disken der altid møder mig med et smil
Peter
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Peter

07 December 2017
Amagers bedste grill
Krogh
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Krogh

22 November 2017
Den bedste grill
Katrine
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Katrine

11 November 2017
fantastisk! sted! :D
Christian
CHEUNGS GRILL Anmeldelser
CHEUNGS GRILL Anmeldelser

Christian

14 September 2018
Dårligste oplevelse jeg har haft længe. Jeg går ind for for at få noget lækkert mad og ville meget gerne have indbagt kylling og stegte nudler men den ret er ikke på deres menu kort så jeg spørger sødt damen ved kassen om hun ikke kan give mig en nr.25 (ris, indbagt Kylling og sursød sovs) med nudler istedet for ris. som hun bare afviser at det kan ikke lade sig gøre med mindre jeg køber en ret hvor der bare er nudler og en nr. 25 hvor risene stadig er med. forstår ikke helt hvad der sker for at man ikke kan gøre det. det virker ikke som om de ønsker en kunde som er deres nabo.