Var der idag, med de nyeste ejere. Søde mennesker der virker til at have respekt for stedet. Da jeg er kommet der som barn og siden de åbnede... så var jeg efter en lang tur fra Albertslund, skuffet over at de har fjernet en masse i forhold til før. jeg har altid spist en kalkun og kartoffel pizzaslice. Prøvede i stedet en kylling og kartoffel. Denne smagte som sådan godt, dog meget af tomat og kyllingen var lækker mør, dog ikke krydret med hverken salt eller pepper (smagte ihvertfald sådan) og kartoflerne der før var i tern, var skåret silke tyndt... det er der som sådan intet galt med, men problemet er at man ikke kan smage dem? 🤷♀️ Tern er selvfølgelig ikke estetisk flot... men de giver bid og struktur. Tog en kartoffel skive ud af pizza slizen og smagte på den. den smagte ikke af noget 😔 6 personer ejer nu dette lille fine sted, der rummer unik historie og en masse faste kunder. Kan for mange kokke/mennesker fordærve maden? Jeg forstår at man ønsker at sætte eget præg... dog skal man også huske mottoet; if its not broken, dont try too fix it'! man skal ikke pille for meget, ved noget godt, bare for at få sit eget præ på. så hellere opfind noget nyt og sit eget. Absolute stadig unikt og lækkert, men dog alligevel ikke helt det man kender længere... 😔 jeg syntes personligt det er synd, da det her sted altid har haft noget ingen andre tilbyder, og håber og beder til at det fortsætter sådan... og at de lytter på os der har kendt stedet altid... for det kan noget! Lav nye tiltag som tilføjelse til det lækre der i den grad fungere og lad klassikerene være 🙏🙏🙏 tilgengæld mega lækkert at man bruger ægte italienske råvarer! 🙏👍🤩 det er helt sikkert en justering i kan være bekendt! 👍😊🙏
Indtast venligst kommentar
Indtast venligst kommentar
Indtast venligst kommentar
Indtast venligst kommentar
Svar fra Rosetta Østerbro