Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af Power Grill Amager

Power Grill  Amager
Englandsvej 35, København S 2300
Lukket Åbent søn. fra 15:00 til 22:00
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser
(12)
Madoplevelser
Power Grill  Amager Madoplevelser Anmeldelser
Power Grill  Amager Madoplevelser Anmeldelser
(4)
Service
Power Grill  Amager Service Anmeldelser
Power Grill  Amager Service Anmeldelser
(4)
Værdi for pengene
Power Grill  Amager Værdi for pengene Anmeldelser
Power Grill  Amager Værdi for pengene Anmeldelser
(4)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Helga Mark
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Helga Mark

30 Juli 2019
De laver god kinesisk, dansk og grillmad, samt har en meget hurtig levering.
A Marlow
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

A Marlow

29 April 2019
Dejligt med en god gammeldags grill. Forårsrullerne var RIGTIGT lavet og indeholdt desuden bønnespirer og springonions samt de sædvanlige ingredienser OG "pakket" ind i den rigtige pandekage. Grøntsagerne var stegt perfekt som al dente. Er så træt af forårsruller der kun indeholder kød og kål og intet andet og er omviklet med rispapir. Bøfsandwich: dejlig og ægte autentisk grill-bøfsandwich. Hvis du savner en autentisk grill, så ring og få mad fra Power grill, så skønt;)
Jimmy Stavnshøj
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Jimmy Stavnshøj

22 Maj 2018
Klassisk Kina grill som gamle dage, her bliver man aldrig skuffet, har spist der i 40 år, altid høflig betjening, elsker bl.a deres karryrulle, den ser man ik andrer steder efterhånden tror jeg, takker og giver straks fem stjerner
Jannik Harild
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Jannik Harild

30 Marts 2018
bedste bearnaise burger i kbh
John
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

John

01 November 2017
Bedste mad i Amager. Elsker jeres kylling retter
Store palle
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Store palle

31 Oktober 2017
Deres burgere er i topklasse. Hurtig levering og god service altid smilene og yderst høfligt personale selvom han lige er kørt scooter med din mad i regnvejr :-) så 5 stjerner og os 10 vis man kunne gi det
Sara delin
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Sara delin

31 Juli 2016
Deres mad er værd at give 5 stjerner, store måltid til en lav pris, smager fantastisk og så har de en god kundeservice :)
ALEX
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

ALEX

31 Maj 2016
Power Grill serverer kinesisk og vietnamesisk mad i TOPKLASSE, maden er vellavet, smager ikke af det samme og portionerne er så man bliver mæt uden at blive bombet. Personalet er venligt og betjeningen hurtig og høflig, priserne er absolut rimelige kvaliteten tagei i betragtning.
Carl
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Carl

01 April 2019
Bestilte oksekød i østerssauce med cashewnødder nr 45... woow en syns og smagsoplevelse.. 3xmichelin stjerner:-)
Lucas
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Lucas

06 Marts 2019
Go to lokale place når der skal kinesisk på bordet.
Claus
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Claus

10 Juni 2018
Har oplevet ikke at få den mad jeg har bestilt og betalt.
dan albin rasmussen
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

dan albin rasmussen

31 December 2017
grill er alt for dyrt priser skal ligge på lille 0,5 liter sodavand 10 kr, og en 1,5 liter sodavand 15 kr. alle burger - steg til kr. 15 20 kr.