Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af Power Grill Amager

Power Grill  Amager
Englandsvej 35, København S 2300
Åbent Åbent fra kl 15:00 til 22:00
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser
(10)
Madoplevelser
Power Grill  Amager Madoplevelser Anmeldelser
Power Grill  Amager Madoplevelser Anmeldelser
(2)
Service
Power Grill  Amager Service Anmeldelser
Power Grill  Amager Service Anmeldelser
(2)
Værdi for pengene
Power Grill  Amager Værdi for pengene Anmeldelser
Power Grill  Amager Værdi for pengene Anmeldelser
(2)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Jimmy Stavnshøj
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Jimmy Stavnshøj

22 May 2018
Klassisk Kina grill som gamle dage, her bliver man aldrig skuffet, har spist der i 40 år, altid høflig betjening, elsker bl.a deres karryrulle, den ser man ik andrer steder efterhånden tror jeg, takker og giver straks fem stjerner
Jannik Harild
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Jannik Harild

30 Mar 2018
bedste bearnaise burger i kbh
John
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

John

01 Nov 2017
Bedste mad i Amager. Elsker jeres kylling retter
Store palle
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Store palle

31 Oct 2017
Deres burgere er i topklasse. Hurtig levering og god service altid smilene og yderst høfligt personale selvom han lige er kørt scooter med din mad i regnvejr :-) så 5 stjerner og os 10 vis man kunne gi det
Sara delin
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Sara delin

31 Jul 2016
Deres mad er værd at give 5 stjerner, store måltid til en lav pris, smager fantastisk og så har de en god kundeservice :)
ALEX
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

ALEX

31 May 2016
Power Grill serverer kinesisk og vietnamesisk mad i TOPKLASSE, maden er vellavet, smager ikke af det samme og portionerne er så man bliver mæt uden at blive bombet. Personalet er venligt og betjeningen hurtig og høflig, priserne er absolut rimelige kvaliteten tagei i betragtning.
Carl
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Carl

01 Apr 2019
Bestilte oksekød i østerssauce med cashewnødder nr 45... woow en syns og smagsoplevelse.. 3xmichelin stjerner:-)
Lucas
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Lucas

06 Mar 2019
Go to lokale place når der skal kinesisk på bordet.
Claus
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

Claus

10 Jun 2018
Har oplevet ikke at få den mad jeg har bestilt og betalt.
dan albin rasmussen
Power Grill  Amager Anmeldelser
Power Grill  Amager Anmeldelser

dan albin rasmussen

31 Dec 2017
grill er alt for dyrt priser skal ligge på lille 0,5 liter sodavand 10 kr, og en 1,5 liter sodavand 15 kr. alle burger - steg til kr. 15 20 kr.