Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af Restaurant Palace Garden

Restaurant Palace Garden
Grantoftestræde 11, Ballerup 2750
Åbent Åbent fra kl 14:00 til 22:00
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
(24)
Madoplevelser
Restaurant Palace Garden Madoplevelser Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Madoplevelser Anmeldelser
(23)
Service
Restaurant Palace Garden Service Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Service Anmeldelser
(23)
Værdi for pengene
Restaurant Palace Garden Værdi for pengene Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Værdi for pengene Anmeldelser
(23)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Paul Orourke
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Paul Orourke

19 Apr 2019
..
Martin
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Martin

06 Apr 2019
Buffetten var god og rigelig. Smager godt og til en fornuftig billig pris
Lone Holm Jensen
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Lone Holm Jensen

31 Mar 2019
Mad for alle. Kød, fisk, grønt
Laila
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Laila

04 Feb 2019
Overraskende godt.. Udefra kan det godt se lidt skummelt ud, men det ændrede sig da godt nok da vi kom indenfor. Pænt, god hygiene ved buffet og maden smagte rigtig godt.
Skøn oplevelse med masser af mad.. tak tak
Lækker kinesisk mad, meget forskelligt og god betjening. Hyggeligt indrettet og god stemning. Virkeligt, det bedste jeg har smagt i denne kategori
Karina Nymark Andersen
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Karina Nymark Andersen

01 Jan 2019
Fantastisk sted ... kommer der ofte.
michael
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

michael

16 Dec 2018
meget forskelligt og god mad
Christina
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Christina

24 Nov 2018
Alt i alt en fantastisk oplevelse, renligt over det hele, der er styr på tingene. Venlige tjenere, veludført arbejde både i køkken, ved buffet og bordene. Kan klart anbefales.
Biarne timm
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Biarne timm

11 Nov 2018
Perfekt
Kriya
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Kriya

15 Jan 2017
Rigtig lækker mad. Super god service. Bedste sushi jeg har fået. Ting fra deres menu, de ikke havde i deres buffet kunne man bede om at få lavet. De har også god mad til vegetarer, hvis man lige gør opmærksom på det.
Camilla Christensen
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Camilla Christensen

17 Apr 2019
Rigtig god buffet og til en fornuftig pris. Desværre var servicen elendig. De kvindelige tjenere virkede ikke som om de havde lyst til at være på arbejde. Hvis vi spurgte om noget følte vi os mere til besvær.
Jesper
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Jesper

06 Apr 2019
Som altid, kæmpe udvalg, frisk lavet og velsmagende i hyggelige rammer til absolut gode priser
John Andersen
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

John Andersen

03 Apr 2019
---
Lene
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Lene

10 Feb 2019
En altid velbesøgt restaurant. Der er ganske enkelt for få tjenere når der er fyldt. Det betød vi vemtede længe på at bestille og på at få maden. I går var vi i sushi afdelingen, det meste af de steget sticks var så tørre, da de havde fået for meget. Vi havde 4 tjenrern forbi os i løbet af vores besøg. Da vi skulle betale, vidste de ikke hvad vi havde fået
lis rasmussen
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

lis rasmussen

03 Feb 2019
Generelt er alt i orden, men lige denne dag, virkede det som om, man ikke var gearet, til alle dem der havde reserveret bord, måtte sidde flere gange og vente på service, samt de løb tør for tallerkner og de havde svært ved at følge med at fylde maden op. Så må man lade være med at tage så mange mennesker ind, hvis man ikke kan følge trop.
Bjørn
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Bjørn

16 Jan 2019
Af alle de Kina restauranter jeg har været på, og det er en del, er palace garden den hvor man får mest for pengene
Jannie feld
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Jannie feld

10 Jan 2019
Frisk mad og meget forskelligt at vælge mellem
Carsten
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Carsten

05 Jan 2019
Fin mad smager godt pænt og rent i restauranten Kommer gerne igen
Stor variation af mad som alle var af rigtig god kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg kommer her
Lene
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Lene

28 Dec 2018
Som vanligt var det super lækkert. Dog lang ventetid på at få anvist bord, bestille drikke og få ryddet af. Der var mange gæster og for få tjenere.
Sandra
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Sandra

14 Feb 2019
Tjeneren Rasmus var rigtig rar og god betjening. Maden rigtig fin, men meget var lidt tomt. Vi blev enormt DÅRLIGT placeret, lige ved indgangen fra centeret. Døren bragede konstant i, og det var rigtig forstyrrende og træls!
Nicolaj
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Nicolaj

11 Nov 2018
Flad sodavand dårlig service og maden var ok
Heidi Holm
Restaurant Palace Garden Anmeldelser
Restaurant Palace Garden Anmeldelser

Heidi Holm

02 Feb 2019
Alt alt for stort sted. Stod i kø for lang tid i Buffeten, hvilket også gav en dårlig atmosfære i restauranten. Ventede længe på rene tallerkner. Ventede MEGET længe på at mad blev fyldt op. Rod i buffeten. Retter blev blandet sammen. Ubetænksomt af afrydder personalet at nærmest kaste med servicen når nabo borde blev tømt,hvilket gav rigtig meget larm og følelsen af et højskoleopholdet eller cafeteria stemning. Alt i alt en meget dårlig oplevelse.på trods af maden ellers var ok.