Danmarks største Restaurant & take away guide

Anmeldelser af Amager City Kebab

Amager City Kebab
Amagerbrogade 107, København S 2300
Åbent Åbent fra kl 11:00 til 02:00
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser
(10)
Madoplevelser
Amager City Kebab Madoplevelser Anmeldelser
Amager City Kebab Madoplevelser Anmeldelser
(1)
Service
Amager City Kebab Service Anmeldelser
Amager City Kebab Service Anmeldelser
(1)
Værdi for pengene
Amager City Kebab Værdi for pengene Anmeldelser
Amager City Kebab Værdi for pengene Anmeldelser
(1)

Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder. Tak! Skriv din anmeldelse

Bo
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Bo

16 Apr 2018
En af de få steder der forstår at lave pommesfritter så de er godt sprøde uden at være brændte - og det er perfekt med deres chili mayo til. Priserne er tilforladelige og betjeningen er høflig og maden kommer hurtigt. Deres kebab er god, og ligeså deres pizza - men ikke meget bedre end hvad man normalt bliver serveret. Jeg har alt i alt været begejstret for mine besøg, og vil klart anbefale det, specielt til folk der elsker pommesfrittes...
Henrik
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Henrik

23 Jan 2018
super lækker mad, og meget høflig betjening :-)
Mads
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Mads

12 Jan 2018
Virkelig god kebab
Pia
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Pia

15 Feb 2017
Ham Johnny mener vel nok at han for noget andet end mad i istegade. Her laver de super food.
Lars Ulrik
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Lars Ulrik

15 Feb 2017
Hvor i istegade er det johnny, ??? Jeg tror du arbejder der. :) . Dette her sted er meget bedre. Og jeg har ikke oplevet nogle være sure især ingen gammel mand, jeg tror du også er sur og gammel johnny. Føj
Mathilde
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Mathilde

25 Nov 2016
Jeg lover jer, at i ikke kommer til at fortryde at spise her! Lækker hjemmelavet brød og den bedste shawarma.
Hans
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Hans

09 Oct 2016
Søde venlige smager super godt
Tine
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Tine

27 Jun 2016
Perfekt god mad hurtig betjening søde og venlige
Har aldrig oplevet en ringe service. En ting er at man ønsker at tjene penge på en kunde noget andet er, at man overcharger sin mad, som f.eks. nattillæg på 5 kr på hvert ekstra mad man køber, dressing osv. Når man prøver at italesætte det, så henviser de til deres priser online. Som det fremgår kører de stadigvæk på gamle priser. En ting er at lave en fejl, men at blive ved med at stå fast ved sin fejl er både arrogance og idioti på højt plan.
Johnny
Amager City Kebab Anmeldelser
Amager City Kebab Anmeldelser

Johnny

09 Oct 2016
De bedste får du i Istegade, de er ikke venlige her den gamle er altid sur handler der ikke mere føj